Dagje weg / uitje

Escape Rooms, VR Escape Rooms, Virtual Reality, Axe Throwing & (B)arcade voor een supertof dagje uit!!

Kijk voor het gehele aanbod voor een dagje uit op www.uitjesittard.nl!

Op zoek naar een uniek uitje op een bijzondere plek in Limburg? Bij Escape Centrum Limburg hebben we diverse activiteiten voor een onvergetelijk dagje weg. Spannende Escape Rooms, een hilarische Virtual Reality Experience, de buitenlucht in met een Outdoor Escape Game, strijden om de ‘Axepert’ van de dag bij Axe Throwing en/of lekker spelen op onze flipper -en arcadekasten in onze (B)Arcade.

Een Escape Room  is een spannend, uitdagend en leerzaam real-life spel waarbij je al puzzelend binnen 1u moet ontsnappen. Samenwerken is hierbij van groot belang. Elke Escape Room heeft een eigen verhaal, beleving, puzzels en special effects. Ga je als rechercheur aan de slag bij ‘Face Down’ of probeer je het geheim van Pastoor Jean te ontrafelen in ‘Helstraat 666’? Er zijn 4 verschillende Escape Rooms.
Met een Outdoor Escape Game ga je op pad met een Ipad en een Actionpack. Je verkent de stad Sittard terwijl je samen het spel binnen 2u moet uitspelen.

Wil je even lekker lachen met en om elkaar? Boek dan een Virtual Reality Experience en kom erachter of je collega’s last hebben van hoogtevrees of wellicht wat agressie kwijt moeten. Spellen als The Plank Experience, Russian Rollercoaster, Drunken Bar Fight, Spiderman, Space Pirate Trainer, Affected The Manor en nog veel meer.
Daarnaast kun je een van onze bijzondere VR Escape Rooms spelen. Dit kun je met 2, 3 of 4 personen samen ervaren.
Een VR Experience kan niet gelijktijdig met een VR Escape Room.

Verder bieden wij Axe Throwing aan, hierbij gooi je in verschillende rondes en spelvarianten bijlen richting het doel. Maar let op! Het draait hierbij meer om techniek dan om kracht! Wie van je collega’s/teamgenoten zal het beste kunnen bijlwerpen? Kom erachter tijdens een potje Axe Throwing.

Tot slot kun je in de (B)Arcade terecht voor de nieuwste flipperkasten als Stranger Things en Deadpool, maar ook retro arcadekasten als Pong en The Terminator en racing playseats om te knallen op het Formule 1 circuit.

Bij Escape Centrum Limburg kun je terecht met kleine en hele grote groepen!