Dagje weg / uitje

 

De spannende Escape Rooms van Escape Centrum Limburg zijn gevestigd in het centrum van het mooie Sittard en uitermate geschikt als een uniek uitje met je familie, gezin, vriendengroep, vrijgezellenfeest, vereniging en collega’s.
Jij en je team krijgen maximaal 1 uur de tijd om samen te ontsnappen. Enkel als jullie erin slagen om goed samen te werken, zal het lukken om de puzzels op te lossen en de uitgang te vinden. Met dit spannende reallife spel vergeet je de echte realiteit en word je ondergedompeld in de wereld van de Escape Rooms.

Zodra je binnenkomt bij Escape Centrum Limburg zul je zien dat het om meer dan alleen maar Escape Rooms draait. In onze grote ontvangstruimte is vanalles te beleven. Onder het genot van een gratis consumptie mag je gratis gebruik maken van onze flipperkasten, arcadekast, tafelvoetbal en dartboard. Of neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig je hoofd over een van onze kleine breinbrekers.
Tevens kun je je in je eentje laten opsluiten in de 1-persoons Escape Booth Starry Night (€ 7,50 p.p).

Wil je echt eens iets anders? Boek dan na afloop van de Escape Room onze Smash Room, waar je je eens lekker kunt uitleven. Bel (+31-613537112) of mail ons (info@escapecentrumlimburg.nl) voor prijzen en meer informatie.

Daar wij gelegen zijn in het centrum van Sittard, is een bezoek aan Escape Centrum Limburg perfect te combineren met een bezoek aan de vele winkels, restaurants, cafes en historische bezienswaardigheden!