Project Pegasus (Online Escape Room)

NU!! Van € 29,95 voor slechts € 19,95 per code. Op = Op.

Project Pegasus is een online Escape Room. Dit spel kan in teamverband (2-6 spelers) online gespeeld worden. Project Pegasus is Coronaproof want je speelt dus met elkaar maar wel op afstand. Met 1 inlogcode kunnen maximaal 6 personen op 6 verschillende computers meespelen. Gebruik o.a. Teams, Zoom of FaceTime om op afstand van elkaar de online Escape Game te spelen.
Het spel is uitermate geschikt voor vrienden, families en collega’s.
De prijs voor 2-6 personen is € 19,95, de duur van het spel is circa 90 minuten.

– 7 dagen per week online te spelen.
– Reserveren doe je per mail naar info@escapecentrumlimburg.nl, na ontvangst betaling krijg je van ons een inlogcode (let op, dit is een handmatig proces en kan dus niet 24/7 gestuurd worden). Na inloggen heb je 12u de tijd om het spel uit te spelen.

 

Project Pegasus is een geheimzinnig project van het biotech bedrijf SPIDER Technologies. Recentelijk zijn er 3 wetenschappers dood aangetroffen, zogenaamd door een ongeluk om het leven gekomen. Maar jouw collega Agent Spike is reeds undercover bij SPIDER Technologies en heeft je een mysterieuze video gestuurd. Helaas werd daarna het contact met Agent Spike verbroken en hebben we niets meer van hem vernomen…
Gelukkig heeft hij nog net op het nippertje een plattegrond van SPIDER Technologies weten te sturen. Nu is het aan jullie als lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. Doorzoek het gebouw, achterhaal wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Project Pegasus in de openbaarheid.