Prince of Persia (VR Escape Room)

Je kunt enkel op reservering bij ons terecht! Reserveringen kunnen tot 24u van te voren gedaan worden via onderstaand reserveringssysteem. Op een reservering zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Lastminute boekingen zijn telefonisch/whatsapp (+31-613537112) of per mail (info@escapecentrumlimburg.nl) mogelijk.

Onze Ubisoft VR Games zijn ook als Battle te spelen, speel 2 aan 2 om de snelste tijd! Boek hiervoor een 4-persoons Game.

 


Booking System powered by: EscapeAll

Prince of Persia, The Dagger of Time
Het nieuwste ‘larger-than-life’ VR Escape Avontuur van Ubisoft! Je moet samenwerken om te ontsnappen uit ‘The Fortress of Time’. Kaileena, The Empress of Time roept de spelers op om haar te helpen en de slechte plannenvan Magi te dwarsbomen. Magi wil namelijk een leger van Zand Monsters creëren door het zand in de Zandloper des Tijds te herstellen.
Iedereen zou wel eens de regie over de tijd willen hebben, stop/pauze of terugspoelen. De nieuwste VR Escape Room van Ubisoft ‘Prince of Persia, The Dagger of Time speel je met 2, 3 of 4 personen. Een fantastisch beleving in Virtual Reality die je niet kunt missen! Beleef dingen die in het echte leven niet mogelijk zijn.

Met 2 personen kost de VR Escape Room € 86,-, met 3 personen € 99,- en met 4 personen € 119,-.
Vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij deze volgorde aan voor de VR Escape Rooms van Ubisoft; 1. Escape The Lost Pyramid, 2. Beyond Medusa’s Gate en 3. Prince of Persia: Dagger of Time.