Over Escape Centrum Limburg (Sittard)

 

Reeds eind 2014 vatten wij het idee om een Escape Room te maken. Vanuit een gezamenlijke passie voor (bord)spellen en computergames en een geweldige ervaring in een van de beste Escape Rooms van Nederland, werd het idee serieuzer. Na het vinden van een mooie locatie midden in het centrum van Sittard, werd het idee verder uitgewerkt. Omdat wij de beleving in een Escape Room erg belangrijk vonden, hebben wij hard gewerkt een mooi totaalplaatje te realiseren. Toffe puzzels maar niet té moeilijk en special effects die het plaatje compleet maken.
Wij hebben inmiddels 4 Escape Rooms en 2 VR Escape Rooms. We zijn trots op de waardering die wij van onze bezoekers krijgen en de vele lovende recensies op Facebook, Google, Escaperoomsnederland.nl, Escapetalk.nl enz. Zo staan wij in de top 10 van beste Escape Rooms op www.escaperoomsnederland.nl. En hebben wij op www.escapetalk.nl een plekje in de top 20 kunnen veroveren.

De Escape Rooms van Escape Centrum Limburg bevinden zich midden in het centrum van het gezellige Sittard, op loopafstand van de Markt met haar vele restaurants en cafes. Er bevinden zich in de directe omgeving van  Escape Centrum Limburg diverse parkeerplaatsen.

Zodra je binnenkomt bij Escape Centrum Limburg zul je zien dat het om meer dan alleen maar Escape Rooms draait. In onze grote ontvangstruimte is vanalles te beleven. Na afloop van de Escape Room krijgt elke deelnemer een gratis consumptie aangeboden. Je mag verder gratis gebruik maken van onze flipperkast en arcadekast, tafelvoetbal en dartboard. Of neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig je hoofd over een van onze kleine breinbrekers. Tevens kun je je in je eentje laten opsluiten in de 1-persoons Escape Booth Starry Night (€7,50pp).

Verder beschikken wij over unieke Virtual Reality ruimte! Kijk op www.vr-sittard.nl voor meer informatie.