Over Escape Centrum Limburg (Sittard)

Sinds 2014 ontwikkelt Escape Centrum Limburg vanuit een gezamenlijke passie voor (bord)spellen en computergames Escape Rooms.
Inmiddels hebben we 4 Escape Rooms en 3 VR Escape Rooms in ons centrum gehuisvest. We zijn trots op de waardering die wij van onze bezoekers krijgen en de vele lovende recensies op Facebook, Google, Escaperoomsnederland.nl, Escapetalk.nl enz. Zo staan wij in de top 10 van beste Escape Rooms op www.escaperoomsnederland.nl. En hebben wij op www.escapetalk.nl een plekje in de top 20 kunnen veroveren.

De Escape Rooms van Escape Centrum Limburg bevinden zich midden in het centrum van het gezellige Sittard, op loopafstand van de Markt met haar vele restaurants en cafes. Er bevinden zich in de directe omgeving van  Escape Centrum Limburg diverse parkeerplaatsen.

Zodra je binnenkomt bij Escape Centrum Limburg zul je zien dat het om meer dan alleen maar Escape Rooms draait. In onze grote ontvangstruimte is vanalles te beleven. Neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig je hoofd over een van onze kleine breinbrekers.

Verder beschikken wij over unieke Virtual Reality ruimte! Kijk op www.vr-sittard.nl voor meer informatie.