Operation Mindfall Outdoor Escape

Boek deze Outdoor Escape Game nu telefonisch via 06-13537112 of info@escapecentrumlimburg.nl!

Wordt een geheim agent en speel dit super spannende outdoor GPS-avontuur/Escape Game nu in Sittard! Voorzien van Ipad en een mysterieus koffer vol toffe gadgets los je samen met je vrienden, familie of collega’s puzzels en raadsels op om zodoende binnen 2 uur de wereld te redden!

W.I.S.E., een internationale geheime inlichtingendienst, heeft jullie hulp nodig. Bronnen hebben namelijk ontdekt dat onderzoeksbedrijf Spider Technologies, een virus heeft ontwikkeld dat hen de mogelijkheid geeft het menselijk brein te beïnvloeden. Reeds 20% van de wereldbevolking is al besmet. Als ze erin slagen dit plan voort te zetten, staat de toekomst van de mensheid op het spel. Om Spider Technologies te kunnen stoppen, is ‘Operation Mindfall’ in het leven geroepen en jullie zijn uitgekozen als geheim agenten. Jullie doel is het vinden van het tegengif maar jullie hebben slechts 120 minuten de tijd….!

Operation Mindfall leidt je door de mooie stad Sittard en is uitermate geschikt als kinderfeestje vanaf 12 jaar, uitje met familie/vrienden of als teambuilding.
Dit spel speel je met 2 tot 6 personen en is gemaakt in samenwerking met Cluetivity.
De prijs voor deze outdoor Escape Game is € 79,-.
LET OP! Elke Outdoor Escape Game kan slechts 1x gelijktijdig worden gespeeld.