Magic Portal Outdoor Escape

Boek deze Outdoor Escape Game nu telefonisch via 06-13537112 of info@escapecentrumlimburg.nl!

Een magische en spannende beleving waarbij het echte leven en augmentend reality gecombineerd worden. Voorzien van Ipad en een mysterieus koffer vol toffe gadgets los je samen met je vrienden of familie puzzels en raadsels op om zodoende binnen 2 uur de wereld te redden!

Sinds het begin der tijden zijn er al magische doorgangen die onze wereld verbinden met een fantastisch parallel universum. Bewakers van deze poorten zorgen ervoor dat deze goed beveiligd zijn. Helaas is een van deze bewakers in een magische slaap gevallen en kwaadaardige wezens hebben nu toegang tot onze wereld. Los de puzzels op in betoverde plaatsen en verzamel voldoende kristallen om de magische doorgang weer te sluiten en de aarde te behoeden voor verwoesting.

Magic Portal is een outdoor GPS-avontuur en Escape Game en is uitermate geschikt als kinderfeestje, uitje met je gezin of familie.
Er zijn 2 varianten mogelijk; Magic Portal Kids (vanaf 7/8 jaar) en Magic Portal Family (vanaf 10/11 jaar). De kidsversie is iets eenvoudiger dan de familieversie. Echter in beide gevallen moeten kinderen wel al kunnen lezen.
Je speelt dit spel met 2 tot 6 personen en is gemaakt in samenwerking met Cluetivity.
De prijs voor deze outdoor Escape Game is € 79,-.
LET OP! Elke Outdoor Escape Game kan slechts 1x gelijktijdig worden gespeeld.