Kinderfeestjes

Je kunt bij ons ook terecht voor superleuke kinderfeestjes!

Een super toffe Escape Room die je samen met je vriendjes of familie kunt spelen. Vanaf 8 jaar! Voor 3 tot 6 kinderen per groep. Kunnen jullie het Mysterie van de verdwenen Tovenaar oplossen? Inclusief drankje en zakje chips.

Schiet op UFO’s, maak een ritje in een achtbaan, vlieg door de stad als een superheld of werk in een wereld die is overgenomen door robots. Vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is verplicht. (Ook te combineren met kaartjes voor een film naar keuze bij Foroxity!)

Kom spelen in onze Arcade hal met de leukste spellen als: Fortnite, Formule 1 racen in playseats, 8 van de nieuwste flipperkasten (Avengers, Mandalorian, Stranger Things, Deadpool, Scared Stiff, Medieval Madness, Attack from Mars en meer), Atari’s Pong, Bowlen, Terminator 2, Airhockey, Catch the Light, Photo Play, 18 Big Wheeler, Quick and Crash, Playstation Games en meer!

Loop met je vrienden door de stad en bescherm onze wereld tegen kwaadaardige wezens.
Er zijn 2 versies; Kids (vanaf 7/8 jaar) en Family. (vanaf 10/11 jaar). Begeleiding van een volwassene is verplicht.

Zoek met je vrienden een tegengif voor het virus ontwikkeld door Spider Technologies en red de mensheid.
Vanaf 11/12 jaar. Begeleiding van een volwassene is verplicht.

  • Speurneuzen speurtocht

Ontdek Sittard als echte speurneuzen met een leuke speurtocht! Haal de speurtocht inclusief iets lekkers voor onderweg op bij Escape Centrum Limburg voor maar €6,95! (alleen op reservering)

 

Daarnaast bieden wij nog diverse leuke arrangementen. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden. Bel ons op 0031-613537112 of mail ons op info@escapecentrumlimburg.nl voor meer informatie.

Klik hier voor Arrangementen kinderfeestjes 2023