Escape The Lost Pyramid (VR Escape Room)

Boek hierboven je VR Escape Game t/m 12 juni.

Boek hieronder je VR Escape Game vanaf 15 juni via ons nieuwe reserveringssysteem.

Op een reservering zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.


Booking System powered by: EscapeAll


Escape The Lost Pyramid

Welcome to the Animus.
Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier en een dozijn inheemse dragers. Ze waren op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka … Of beter gezegd “iets” dat daar had moeten zijn. Ze werden nooit meer gezien. Gebruikmakend van de simulatie gereconstrueerd uit hun DNA-geheugen, zal je team zichzelf in de schoenen van de ontdekkingsreizigers plaatsen. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. En nog belangrijker: zoek waar ze naar op zoek waren.

ESCAPE THE LOST PYRAMID (ASSASSIN’S CREED)
Escape The Lost Pyramid is geen videospel. Het is een escape game-ervaring in de wereld van Assassin’s Creed Origins in Virtual Reality. Je zult een avontuur beleven dat groter is dan het leven, alsof je er, in 1928 in de gigantische piramide van Nebka, daadwerkelijk bij was. Nooit alleen, als onderdeel van een team (van 2 of 4), word je de held en ervaar je in totale veiligheid situaties die veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zijn om in het echte leven te beleven.

Met 2 personen kost de VR Escape Room € 84,- en met 4 personen € 119,-.
Vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij deze volgorde aan voor de VR Escape Rooms van Ubisoft; 1. Escape The Lost Pyramid, 2. Beyond Medusa’s Gate en 3. Prince of Persia: Dagger of Time.