Onze Escape Rooms

Helstraat 666

De studeerkamer van Pastoor Jean. Pastoor Jean was een vroom man, althans dat dacht men. Welk geheim probeert hij angstvallig geheim te houden? Weet jij, samen met je team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden? (Niveau: Easy/Medium)

The Haunted Office

The Haunted Office is een Break In Room. Wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren ’80 plaatsvonden? (Niveau: Easy/Medium)

The Lost Wizard

Rudimir was een vriendelijke tovenaar die zijn leerlingen alles over de wereld van Magie leerde. Zijn meest recente onderzoek naar de 4e Dimensie zorgde er echter voor dat hij in gevaar verkeerde. (Niveau: Medium/Hard)

Face Down

Meer informatie volgt!

Virtual Reality Experience

 

Beleef de virtuele wereld van VR-Experience Sittard!! Wil jij spanning, avontuur en sensatie beleven samen met je kinderen, vrienden, collega’s of familie? Dan is deze VR experience perfect voor jullie! Kom en ontdek Virtual Reality op zijn best. Ruime keuze aan games!

Starry Night

Starry Night

Geniet van een prachtige sterrenhemel en verken de wereld van de sterrenbeelden. Deze Escape Booth voor 1 persoon kan niet gereserveerd worden via ons reserveringssysteem, je kunt terplekke beslissen of je deze wilt spelen. Vind binnen 14 minuten de uitgang! De kosten zijn € 7,50 p.p.