Onze Escape Rooms

Face Down

!! NIEUW !! De meest succesvolle bende ter wereld weet telkens uit de handen van politie en justitie te blijven. Maar nu hebben ze een spoor achtergelaten, weet jij ze te vinden?
Te boeken vanaf 4 september! Profiteer nu van onze openingsactie en boek de kamer tegen het reguliere tarief. (Niveau:Medium)

Escape The Lost Pyramid (VR)

Welcome to the Animus. Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier was op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka. Ze werden nooit meer gezien. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd.
Deze Escape Room speel je volledig in Virtual Reality, met 2 of 4 spelers. (Niveau:Medium)

Beyond Medusa’s Gate (VR)

Welcome to the Animus. Griekenland 445 B.C., ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn … Je wordt teruggestuurd naar Griekenland. Zoek het schip, als het bestaat …
Deze Escape Room speel je volledig in Virtual Reality, met 2 of 4 spelers. (Niveau:Medium)

Helstraat 666

De studeerkamer van Pastoor Jean. Pastoor Jean was een vroom man, althans dat dacht men. Welk geheim probeert hij angstvallig geheim te houden? Weet jij, samen met je team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden? (Niveau: Easy)

The Haunted Office

The Haunted Office is een Break In Room. Wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren ’80 plaatsvonden? (Niveau: Medium)

The Lost Wizard

Rudimir was een vriendelijke tovenaar die zijn leerlingen alles over de wereld van Magie leerde. Zijn meest recente onderzoek naar de 4e Dimensie zorgde er echter voor dat hij in gevaar verkeerde. (Niveau: Hard)

Virtual Reality Experience

 

Beleef de virtuele wereld van VR-Experience Sittard!! Wil jij spanning, avontuur en sensatie beleven samen met je kinderen, vrienden, collega’s of familie? Dan is deze VR experience perfect voor jullie! Kom en ontdek Virtual Reality op zijn best. Ruime keuze aan games! Tot 22 personen.

Flipper Arcade

Bij deze nieuwe speelhal van Escape Centrum Limburg kan jong en oud zich amuseren! Alle flipperkasten staan op vrijspel (free play). Je wordt uitgedaagd om ‘The Grand Champion Score’te verbeteren. Ben jij op het einde van de periode de kampioen van een flipperkast, dan wordt je uitgenodigd voor het grote toernooi (met prijzengeld!).

 

Foroxity & Escape Room

– Een Escape Room voor vier personen;
– Keuze uit drie Escape Room scenario’s;
– Tickets voor een film naar keuze bij Foroxity Sittard en/of Roermond.
*Andere persoonsaantallen zijn mogelijk in overleg met Escape Centrum Limburg.
€ 28,99 p.p.

Reserveer nu telefonisch bij Escape Centrum Limburg (+316-1353 711 2) of per mail (info@escapecentrumlimburg.nl) of vermeld bij online reservering dat je graag gebruik maakt van het Foroxity & Escape Room Arrangement.

Foroxity & VR-Experience

– Een VR-Experience van 60 minuten voor vier personen;
– Keuze uit verschillende Virtual Reality games;
– Tickets voor een film naar keuze bij Foroxity Sittard en/of Roermond.
*Andere persoonsaantallen zijn mogelijk in overleg met Escape Centrum Limburg.
€ 20,99 p.p.

Reserveer nu telefonisch bij Escape Centrum Limburg (+316-1353 711 2) of per mail (info@escapecentrumlimburg.nl).