Beyond Medusa’s Gate (VR Escape Room)

Boek hierboven je VR Escape Game t/m 12 juni.

Boek hieronder je VR Escape Game vanaf 15 juni via ons nieuwe reserveringssysteem.

Op een reservering zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.


Booking System powered by: EscapeAll


Beyond Medusa’s Gate

Welcome to the Animus.
Griekenland 445 B.C. in een tijd van welsprekende filosofen, meedogenloze goden en doodbelovende orakels. Ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn … Met behulp van het Animus-simulatieprogramma en onze database met geregistreerde genetische herinneringen, sturen we u terug naar Griekenland. Zoek het schip, als het bestaat …

BEYOND MEDUSA’S GATE (ASSASSIN’S CREED)
Beyond Medusa’s Gate is geen videogame. Het is een escape game-ervaring in de wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Je zult een avontuur beleven dat groter is dan het leven, alsof je erbij was, 445 BEC in het oude Griekenland. Nooit alleen, als onderdeel van een team (van 2 of 4), word je de held en ervaar je in totale veiligheid situaties die veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zijn om in het echte leven te beleven. In Beyond Medusa’s Gate, 445 BC, beleef je een epische reis in een Egeïsche kustgrot op zoek naar het verloren schip van de Argonauten.

Met 2 personen kost de VR Escape Room € 84,- en met 4 personen € 119,-.
Vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij deze volgorde aan voor de VR Escape Rooms van Ubisoft; 1. Escape The Lost Pyramid, 2. Beyond Medusa’s Gate en 3. Prince of Persia: Dagger of Time.