Het Spel

Wat is een Escape Room?

Een Escape Room is een ruimte waarin groepen (tussen de 3 en 6 personen) zich vrijwillig laten opsluiten. De groepen zullen vervolgens de kamer bestuderen en tal van puzzels en raadsels moeten oplossen om binnen een uur de uitgang te vinden (en dus te ontsnappen /escapen). Escape Centrum Limburg in Sittard is een spannend en uitdagend reallife spel voor vriendengroepen, families, verenigingen, collega’s, vrijgezellenfeestjes en iedereen die houdt van bordspellen en/of online gamen.

Helstraat 666
60 minuten

Helstraat 666: weet jij, samen met je team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden?

Reserveren
The Haunted Office
minuten

The Haunted Office: wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren '80 plaatsvonden?

Reserveren
Smash Room
0 minuten

Heb je ook wel eens zo’n gevoel dat je na een rotdag de hele boel kort en klein wilt slaan? Nou, bij ons mag je dat doen! Enkel in combinatie met een Escape Room te boeken.

Meer informatie
Starry Night
minuten

Geniet van een prachtige sterrenhemel in de 1-persoons Escapebooth ‘Starry Night’. Je hebt 14 minuten de tijd om te ontsnappen! Enkel in combinatie met een Escape Room te boeken.

Meer informatie